Επικοινωνία

Παρέχουμε τις καλύτερες και ποιοτικότερες τεχνικές προτάσεις και λύσεις βιομηχανικής ψύξης και κλιματισμού για τους πελάτες μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λεωφόρος Δημοκρατίας 33
και Ηρώων Πολυτεχνείου 27,
Ασπρόπυργος
Ακολουθήστε μας

No products in the cart.

Attica Frigo

heat-pumps-for-heating-and-water-heating-in-buildings

Τι είναι η αντλία θερμότητας;

Η αντλία θερμότητας είναι και αυτή ένα κλιματιστικό μηχάνημα σαν όλα τα άλλα. Ακόμη και τα απλά κλιματιστικά που έχουμε στο σπίτι ή στην εργασία μας είναι και αυτά αντλίες θερμότητας.

mitsubishi-electric-msz-muz-dm35va-inverter%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%ac%ce%b4%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%ce%af%cf%87%ce%bf%cf%85_4820_900x900

Πως λειτουργούν οι αντλίες θερμότητας;

Με τη μόνη διαφορά ότι το κλιματιστικό μηχάνημα που έχει επικρατήσει να λέγεται ‘αντλία θερμότητας’ είναι η αντλία θερμότητας αέρα νερού. Με άλλα λόγια είναι ένα κεντρικό κλιματιστικό μηχάνημα που συνδέεται με πολλά σώματα (όπως fan coils, θερμαντικά panels) μέσω κεντρικών σωλήνων . Στους σωλήνες αυτούς ρέει ζεστό νερό το χειμώνα για θέρμανση και κρύο νερό το καλοκαίρι για ψύξη.
midea-mhc-v14w-d2rn8-b-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%bc%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%aemonoblock_6672_900x900

Πλεονεκτήματα αντλιων θερμότητας

Το μεγάλο πλεονέκτημα με μια αντλία θερμότητας είναι ότι έχουμε σε ένα μόνο μηχάνημα ψύξη το καλοκαίρι και θέρμανση το χειμώνα και μάλιστα με χαμηλό κόστος!
thermanis-psyksi-antlia-thermotitas
Η αντλία θερμότητας είναι περισσότερο φιλική προς το περιβάλλον και αναμένεται να επικρατήσει τα επόμενα χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη ως το κυρίαρχο κλιματιστικό μέσο για ένα σπίτι.
value-for-money-400x256

Στο Frigoshop συνεργαζόμαστε με τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς για να σας παραδώσουμε αξιόπιστα brands και επώνυμες μάρκες που συνδυάζουν την απόδοση με την οικονομία.

daikin-logo-300x300
pngwing-com
midea_logo

Περιηγηθείτε στις αντλίες θερμότητας που προσφέρει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ενημερωθείτε για τη γκάμα των προϊόντων μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για όποιες επιπλέον πληροφορίες χρειαστείτε.

Το Frigoshop υποστηρίζεται από την Attica Frigo , κατασκευαστική εταιρεία με μακρόχρονη εμπειρία στις κατασκευές και εγκαταστάσεις βιομηχανικής ψύξης και κλιματισμού.

Εμπιστευτείτε μας και δεν θα χάσετε!

Περικλής Γεω. Βρούβας
Μηχανικός Οικονομίας και Διοίκησης Πανεπ. Αιγαίου
Msc Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Ο.Π.Α.
Μέλος Τ.Ε.Ε.
Μέλος Project Management Institute