Επικοινωνία

Παρέχουμε τις καλύτερες και ποιοτικότερες τεχνικές προτάσεις και λύσεις βιομηχανικής ψύξης και κλιματισμού για τους πελάτες μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λεωφόρος Δημοκρατίας 33
και Ηρώων Πολυτεχνείου 27,
Ασπρόπυργος
Ακολουθήστε μας

No products in the cart.

Βιομηχανική Ψύξη

Βιομηχανική ΨύξηΕυρεία δραστηριότητα και βαθιά τεχνογνωσία

Η Attica Frigο είναι η εταιρεία με την πιο ευρεία δραστηριότητα και βαθιά τεχνογνωσία στο τομέα της βιομηχανικής ψύξης.
Με κύρια χαρακτηριστικά την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, την συνεχή εισαγωγή και εφαρμογή καινοτομιών, την ταχύτητα και την ευελιξία στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, δημιουργούμε μοναδικές προτάσεις αξίας για τους πελάτες μας.

Βιομηχανική ΨύξηΈχοντας πολυετή εμπειρία και έντονη παρουσία στη βιομηχανία τροφίμων αναλαμβάνουμε:

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις στην εγκατάσταση ψυκτικών θαλάμων για όλα τα είδη αποθήκευσης όπως συντήρηση, κατάψυξη καθώς και εξειδικευμένες εφαρμογές όπως αποπρασινισμός νωπών προϊόντων και ελεγχόμενη ατμόσφαιρα.

Η ολοκλήρωση περιλαμβάνει την ψυκτική πόρτα, τον φωτισμό, υγειονομικές γωνίες, διακόπτη πόρτας, ηλεκτρικό πίνακα και όργανο λειτουργίας.

Μερικά παραδείγματα ακολουθούν παρακάτω :

Α) Ψυκτικός θάλαμος συντήρησης με πόρτα και ηλεκτρικό πίνακα


Β) Ψυκτικός θάλαμος αποπρασινισμού


Γ) Ψυκτικός θάλαμος ελεγχόμενης ατμόσφαιρας με την σχετική πόρτα

Αναλαμβάνουμε για κάθε περίπτωση τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση ψυκτικών συγκροτημάτων για όλο το εύρος ψυκτικών εφαρμογών, από μια απλή συμπυκνωτική μονάδα (condensing unit) έως και το σύστημα παραλληλισμού συμπιεστών (multi system).

Στόχος μας είναι κάθε φορά ο βέλτιστος συνδυασμός υψηλής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας. Ένα ψυκτικό συγκρότημα υπό παραλληλισμό έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει τη λειτουργία πολλών ψυκτικών θαλάμων και διαθέτει μεγάλη ευελιξία στο περίφημο μερικό φορτίο όταν δεν απαιτείται πλήρης λειτουργία όλων των θαλάμων. Το σύστημα παραλληλισμού προσαρμόζει τη λειτουργία στις απαιτήσεις της αποθήκευσης. Έτσι εξασφαλίζεται η ζητούμενη ψυκτική απόδοση και επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση ενέργειας.

Μερικές εφαρμογές μας:

Α) Ψυκτική μονάδα για αποπρασινισμό φρούτων και ελεγχόμενη ατμόσφαιρα


Β) Ψυκτικές μονάδες για ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα

Γ) Ψυκτικές μονάδες συντήρησης κατάψυξης για ιχθυοσυσκευαστήριο

 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει επίσης την κατασκευή και εγκατάσταση ηλεκτρικών πινάκων με όλους τους απαραίτητους αυτοματισμούς για την λειτουργία τόσο των ψυκτικών θαλάμων όσο και των ψυκτικών συγκροτημάτων με παραλληλισμό των συμπιεστών.

Στόχος μας είναι η αποδοτικότερη λειτουργία των ψυκτικών συστημάτων και η λειτουργικότητα στη χρήση των ψυκτικών θαλάμων.

Μερικές εφαρμογές μας :

Α) Ηλεκτρικοί υποπίνακες για ψυκτικούς θαλάμους


Β) Κεντρικός ηλεκτρικός πίνακας για ψυκτικό συγκρότημα multi system

Γ) Εσωτερικό κεντρικού ηλεκτρικού πίνακα

 

Οι σύγχρονες απαιτήσεις των προτύπων ποιότητας επιβάλλουν την αδιάλειπτη καταγραφή των θερμοκρασιών των ψυκτικών θαλάμων.

Έτσι, σε κάθε υποπίνακα εγκαθίσταται ελεγκτής ο οποίος συνδέεται με κεντρικό καταγραφικό στο οποίο αποθηκεύονται τα δεδομένα που λαμβάνονται από τους αισθητήρες μέσα στον ψυκτικό θάλαμο.

Μερικές εφαρμογές :

Α) Υποπίνακας θαλάμου ελεγχόμενης ατμόσφαιρας


Β) Εσωτερικό υποπίνακα

 

%cf%83%ce%b1%ce%b4%ce%b1
Πάντα με ταχύτητα, ποιότητα και αξιοπιστία

Βιομηχανική ΨύξηΤεχνική υποστήριξη

Προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη για όλες τις εφαρμογές της σύγχρονης βιομηχανίας τροφίμων, παρέχοντας έτσι πλήρη υποστήριξη στην παραγωγική διαδικασία των πελατών μας, όπως:

Τα τούνελ κατάψυξης και τα blast freezers είναι εξειδικευμένες εφαρμογές ταχείας και βαθιάς ψύξεως τα οποία με χρήση ταινιοδρόμων η χωρίς καταψύχουν το προϊόν σε γρήγορο χρόνο.

Πρόκειται για tailor made εφαρμογές που εξυπηρετούν συγκεκριμένες δυναμικές στην παραγωγή της βιομηχανίας τροφίμων.

Μερικά παραδείγματα :

Α) Εξατμιστής -40 C για ιχθυοσυσκευαστήριο


Β) Τούνελ κατάψυξης με υποπίνακα στη Ρουμανία

Ο βιομηχανικός κλιματισμός περιλαμβάνει την ψύξη του χώρου εργασιών της παραγωγής των βιομηχανιών τροφίμων. Ανέρχεται στις θερμοκρασίες των +12 C.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει και τις εγκαταστάσεις βιομηχανικού κλιματισμού με χρήση ειδικών αεροψυκτήρων, τις λεγόμενες μπλαφονιέρες.

Μερικές εφαρμογές :

Α) Βιομηχανικός κλιματισμός σε ιχθυοσυσκευαστήριο


Β) Βιομηχανικός κλιματισμός σε ιχθυοσυσκευαστήριο

Στην εταιρεία μας πρωτοπορούμε και στις εξειδικευμένες εφαρμογές. Πρόκειται για λύσεις που ξεφεύγουν από τον παραδοσιακό τομέα της συντήρησης – κατάψυξης τροφίμων και επεκτείνονται σε εφαρμογές όπως παγοποιεία, ψύξη νερού παραγωγής για τρόφιμα κ.α.

Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση τέτοιων συστημάτων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής,

Μερικά παραδείγματα :

Α) Παγοποιείο στη Λάρισα


Β) Ψυκτική μονάδα παγοποιείου Λάρισας

Γ) Ειδική δεξαμενή ψύξης νερού


Δ) Σερπαντίνα ειδικής δεξαμενής ψύξης νερού

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας για συγκράτηση του κόστους των ψυκτικών εγκαταστάσεων λόγω της κρίσης, δημιουργήσαμε τη λειτουργία της αναβάθμισης των υπαρχόντων ψυκτικών εγκαταστάσεων.

Πρόκειται για τη βελτίωση ψυκτικών μηχανημάτων που ήδη λειτουργούν μέσα από ενέργειες όπως έλεγχος της υπάρχουσας κατάστασης, αντικατάσταση φθαρμένων τμημάτων των σωληνώσεων, αντικατάσταση φθαρμένων διατάξεων όπως accumulators και ελαιοδιαχωριστές, αντικατάσταση φίλτρων, μαγνητικών, έλεγχος συμπιεστών και αντικατάσταση όποτε χρειάζεται μερών του και τέλος αλλαγή του ψυκτικού ρευστού. Ακολουθεί η αποκατάσταση της βαφής στο αρχικό χρώμα για αισθητικούς λόγους.

Μερικές εφαρμογές :

Πριν


Μετά

ΣυνεργασίαΣυνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες του κλάδου