Επικοινωνία

Παρέχουμε τις καλύτερες και ποιοτικότερες τεχνικές προτάσεις και λύσεις βιομηχανικής ψύξης και κλιματισμού για τους πελάτες μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λεωφόρος Δημοκρατίας 33
και Ηρώων Πολυτεχνείου 27,
Ασπρόπυργος
Ακολουθήστε μας

No products in the cart.

Η εταιρία μας

since 1980since 1980

Attica FrigoΤο όραμά μας

Να παρέχουμε τις καλύτερες και ποιοτικότερες τεχνικές προτάσεις και λύσεις βιομηχανικής ψύξης και κλιματισμού για τους πελάτες μας.
Να είμαστε ένας θετικός κρίκος στην αλυσίδα αξίας των πελατών μας και να παρέχουμε ένα ασφαλές και προσφιλές πλαίσιο επαγγελματικής ανάπτυξης και εξέλιξης των εργαζομένων μας. Τέλος να αποτελούμε μια κοιτίδα σταθερότητας και εμπιστοσύνης για τους προμηθευτές μας.

Οι αξίες μας:

Ο σεβασμός στις αξίες και στην προσωπικότητα των ανθρώπων με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Η συνεργασία στην οποία πιστεύουμε και είμαστε αφοσιωμένοι η οποία μας επιτρέπει να αξιοποιούμε τη δυναμική και τον πλούτο των εργασιακών σχέσεων για καλύτερα αποτελέσματα.

Η συνέπεια να κάνουμε κάθε φορά αυτά που πρέπει όπως πρέπει και όποτε πρέπει καθώς και η ακεραιότητα στον λόγο και στις πράξεις μας.

Η αξιοπιστία που υπάρχει στον πυρήνα της κάθε μας πράξης γιατί ό,τι κάνουμε θέλουμε να είναι πάντα αποτελεσματικό και ωφέλιμο.

Η δημιουργικότητα να βρίσκουμε κάθε φορά τις κατάλληλες λύσεις στα προβλήματα των πελατών μας.
Η μάθηση στις νέες απαιτήσεις του περιβάλλοντος που μας βοηθά να γινόμαστε κάθε φορά καλύτεροι και πιο χρήσιμοι από πριν.

Η εμπιστοσύνη στους ανθρώπους μας και στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Το φιλότιμο το οποίο μας καθοδηγεί πάντα να στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν και να είμαστε πάντα εκεί όταν μας χρειάζονται οι πελάτες μας.

Η υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει την κάθε μας πράξη η οποία βρίσκεται πάντα σε προσανατολισμό με όλες τις απαιτήσεις για αποτελεσματικότητα, ποιότητα, ασφάλεια και υγιεινή.

ΑποστολήΗ αποστολή μας

Να αποτελούμε θετικό πρότυπο επιχειρηματικότητας στην σύγχρονη αγορά.
Να αποτελούμε υψηλό πρότυπο τεχνογνωσίας για τους ενδιαφερόμενους και λοιπούς συμμετέχοντες στον κλάδο μας. Να συμβάλουμε σημαντικά στη γενικότερη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής καθώς και της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων.
roman-davydko-ed1b2tv3uji-unsplash

ΙστορίαΣταθμοί στην εξέλιξη

ΟμάδαΗ ομάδα μας

.Αντιπρόεδρος
Attica Frigo AE

Περικλής Γ. Βρούβας

Ο Περικλής Βρούβας είναι ο γιος του ιδρυτή Γεωργίου Βρούβα και εργάζεται στην εταιρεία από το 2005. Όραμά του είναι η συνεχής ανάπτυξη της τεχνογνωσίας της εταιρείας, η εισαγωγή νέων τεχνολογιών και η διαρκής βελτίωση των σχέσεων της εταιρείας με όλους τους ενδιαφερόμενους.
Απόφοιτος των Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, λάτρης του συστημικού σκέπτεσθαι, ασχολείται με την εκπόνηση των σχετικών τεχνοοικονομικών μελετών και τον σχεδιασμό της διοίκησης και της διαχείρισης των έργων που αναλαμβάνει η εταιρεία.

.Πρόεδρος
Attica Frigo AE

Δέσποινα Κουράση

Η Δέσποινα Κουράση είναι η σύζυγος του ιδρυτή Γεωργίου Βρούβα και εργάζεται στην εταιρεία από το 1994. Το μεράκι της είναι να συνεχίσει η Attica Frigo να παρέχει υψηλή ποιότητα εξειδικευμένων τεχνικών υπηρεσιών κατά τα πρότυπα του Γεωργίου Βρούβα.
Απόφοιτος των Πολιτικών Επιστημών τoυ Παντείου, είναι επιφορτισμένη με τη λογιστική επιστασία της εταιρείας.

.Υπεύθυνη Λογιστηρίου

Στέλλα Σδράλια

Η Στέλλα Σδράλια είναι η υπεύθυνη του λογιστηρίου της εταιρείας. Δίνει τον καλύτερό της εαυτό, ώστε τα σωστά πράγματα να γίνονται με τον σωστό τρόπο.
Απόφοιτη του τμήματος Λογιστικής του ΑΤΕΙ Χαλκίδας. Aσχολείται στην εταιρεία με θέματα λογιστικής, υπολοίπων πελατών-προμηθευτών και γενικότερων οργανωσιακών θεμάτων που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρείας.

.Ηλεκτρολόγος - Αυτοματιστής
.Υπεύθυνος Aυτοματισμών Ψύξης και Κλιματισμού

Παναγιώτης Κότσης

Ο Παναγιώτης Κότσης έχει την ευθύνη του σχεδιασμού και της υλοποίησης του αυτοματισμού στα έργα της βιομηχανικής ψύξης και του κλιματισμού. Πάθος του είναι η εξεύρεση προηγμένων λύσεων που αναβαθμίζουν την ποιότητα των έργων.
Απόφοιτος τεχνικής εκπαίδευσης, έχει μακρά θητεία στην ελληνική βιομηχανία, έχει εκτεθεί και ανταποκριθεί με επιτυχία σε υψηλού επιπέδου κατασκευαστικά και βιομηχανικά έργα.

ΠελάτεςΠελάτες που μας εμπιστεύονται