Πάντα με ταχύτητα, ποιότητα και αξιοπιστία
Βιομηχανία ΓαλακτοκομικώνΒαθιά γνώση και εξειδίκευση
Η Attica Frigo αναλαμβάνει έργα ψυκτικών θαλάμων για βιομηχανίες τυριών και γενικότερα γαλακτοκομικών.
Ειδικότερα τα τυριά, όπως για παράδειγμα το cheddar, και ανάλογα το εύρος αποθήκευσης και το είδος του προϊόντος, έχουν ένα θερμοκρασιακό εύρος αποθήκευσης από 0°C – 4,4°C με σχετική υγρασία στα 65% με υπολογιζόμενο χρόνο αποθήκευσης τους 6 – 12 μήνες.
Ειδικότερα τα τυριά, όπως για παράδειγμα το cheddar, και ανάλογα το εύρος αποθήκευσης και το είδος του προϊόντος, έχουν ένα θερμοκρασιακό εύρος αποθήκευσης από 0°C – 4,4°C με σχετική υγρασία στα 65% με υπολογιζόμενο χρόνο αποθήκευσης τους 6 – 12 μήνες.
Σύστημα παραλληλισμού συμπιεστών:
Με το σύστημα παραλληλισμού συμπιεστών καλύπτεται τόσο το συνολικό φορτίο της ψυκτικής εγκατάστασης όσο και το μερικό φορτίο στην περίπτωση που δεν υπάρχει ζήτηση από όλους τους ψυκτικούς θαλάμους και τους χώρους παραγωγής.
Βιομηχανία Γαλακτοκομικών Σύστημα παραλληλισμού συμπιεστών
Το σύστημα παραλληλισμού συμπιεστών αποτελείται από όλες τις αναγκαίες ψυκτικές διατάξεις όπως :
-
Συμπιεστές
-
Ελαιοδιαχωριστές
-
Βάνες κατάθλιψης
-
Φιάλη υγρού (receiver)
-
Υγροδείκτες
-
Φίλτρα γραμμής υγρού
-
Φίλτρα αναρρόφησης
-
Accumulators
-
Κύκλωμα λαδιού με βάνα, δείκτη, πλωτήρα και μαγνητική βαλβίδα
- κεντρικό διακόπτη
- ασφάλειες
- χρονικά ρελαί
- θερμικά ρελαί
- ρελαί ισχύος
- Κλέμες
- Ενδεικτικές λυχνίες λειτουργίας και βλάβης
- Επιτηρητή τάσης
- Όργανο ελέγχου συμπιεστών
Πάντα με ταχύτητα, ποιότητα και αξιοπιστία