Επικοινωνία

Παρέχουμε τις καλύτερες και ποιοτικότερες τεχνικές προτάσεις και λύσεις βιομηχανικής ψύξης και κλιματισμού για τους πελάτες μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λεωφόρος Δημοκρατίας 33
και Ηρώων Πολυτεχνείου 27,
Ασπρόπυργος
Ακολουθήστε μας

No products in the cart.

Attica Frigo

piece-of-meat-on-ice

Παγολέπι (και) για το κρέας

Ποιος είπε ότι το παγολέπι χρησιμοποιείται μόνο στην συσκευασία των ιχθύων;

seafood-displayed-on-flake-ice

Παγολέπι και για το κρέας!

Για τους ειδήμονες του κλάδου, η χρήση του παγολεπίου στην συσκευασία των ψαριών δεν είναι κάτι άγνωστο. Το παγολέπι ως σχεδιασμός προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά στην συντήρηση των ιχθύων κατά τη μεταφορά και την έκθεσή τους με κύρια την υψηλή επιφάνεια διεπαφής του  ψυχόμενου προϊόντος με το ψυκτικό μέσο και την αποφυγή ‘τραυματισμού’ του πρώτου από το δεύτερο.

Μόνο που το παγολέπι δεν προσφέρει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μόνο στα ψάρια αλλά και στο κρέας!

Πρόκειται για τα μαλακά μέρη του κρέατος όπως συκώτι, έντερα (για τους πιο μερακλήδες στη γεύση) καθώς και λαιμός, σπάλα, κότσι και λάπα.

Μάλιστα, η ψύξη των μερών αυτών του κρέατος με το κλασικό σχήμα πάγου, τον κύβο, πρακτικά δεν είναι και τόσο σωστή όσο και αν είναι ευρέως διαδεδομένη!

akis-petretzikis-tsiknopempti-teliko-2__2_-1024x667

Διότι δεν επιτυγχάνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα της ψύξης μεγάλων επιφανειών του προϊόντος και την προστασία από τραυματισμούς που προσφέρει το παγολέπι.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν όλων των παροχών παγομηχανές λεπίου : από το κρεοπωλείο της γειτονιάς μέχρι και το σφαγείο και το συσκευαστήριο κρέατος.

-Θέλετε λοιπόν, φρεσκάδα, ομορφιά και γεύση στο κρέας;
-Αποφυγή κακής ψύξης;
-Δεν έχετε παρά να το παγώνετε αλλιώς, με παγολέπι!

Περισσότερες πληροφορίες στην εταιρεία μας!

drawing1-800x353

Leave a Comment